Optimaliseer uw dienstverlening met maatwerksoftware

Expertise in de financiële sector

Wij hebben onze sporen verdiend in de financiële sector. Fiscaliteit, wetgeving en producten kennen voor ons geen geheimen. Hierdoor kunnen we software snel en betaalbaar ontwikkelen en onderhouden. 

 

Ontwikkelen van oplossingen

De kunst van optimaal automatiseren ligt in het bedenken van de juiste oplossing voor een automatiseringsvraagstuk. Uw processen moeten vereenvoudigen en de gebruiker moet snel kunnen werken op desktop of tablet, al dan niet in de browser. Uw oplossing ontwikkelen we pragmatisch, toekomstgericht en met de laatste technieken.

Wij ontwikkelen uw business

We begrijpen dat software moet bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsvoering en uw bedrijfsresultaat. Uw kosten verlagen en uw omzet verhogen is wat wij voor ogen hebben bij het ontwikkelen van uw software. 

 

| Referenties

The Warranty Group

Voor TWG (The Warranty Group) ontwikkelde en onderhoudt Intersoftware software, waarmee financieel adviseurs producten van TWG online aanvragen en opvolgen. TWG zelf verwerkt de aanvragen met dit systeem en neemt de gerealiseerde contracten vervolgens geautomatiseerd over in haar beheersysteem.

 

 

  

TWG schermafbeelding

Volkswagen Bank

Op de websites van Volkswagen, Seat, Skoda, Audi en Porsche kan de consument de kosten berekenen van een financiering of verzekering. Als hij of de autodealer er vervolgens een aanvraag voor indient, wordt deze door de medewerkers van Volkswagen Bank verwerkt. De volledig verwerking gebeurt met het door Intersoftware ontwikkelde systeem.

  

   

Volkswagenbank

InterBank

Voor InterBank ontwikkelde en onderhoudt Intersoftware een aanvraagsysteem waarmee financieel adviseurs producten van InterBank berekenen, aanvragen en opvolgen. 

 

 

 

  

 

 

Mijninterbank
 

Voorschotbank

Intersoftware heeft de website van de Intermediare Voorschotbank ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 
 

Voorschotbankvoorbeeld

AZALP

Een Sauna, tuinhuis of andere tuinproducten bestellen? Dat kan bij AZALP. De door Intersoftware gerealiseerde website bevat een uitgebreid productaanbod met dito zoekfuncties en gekoppelde aanverwante artikelen. Het bestellen gaat snel en eenvoudig en betalen kan met IDEAL.

  

  

AZALP schermafbeelding

Rentebox

Intersoftware levert op verschillende manieren actuele hypotheekrentes aan de financiële markt. Zowel als kant-en-klare module of als XML om zelf verder te verwerken.

  

 

 

 

  

Rentebox schermafbeelding