Actuele en betrouwbare financiële berekeningen zonder omkijken

Website met financiële berekeningen

De consument zoekt op Internet naar financiële berekeningen voor zijn persoonlijke situatie. Kan ik die woning kopen? Loop ik financieel risico? Onze rekentools geven de consument dat inzicht.

Snel inzicht

Met onze rekentools krijgt de consument aan de hand van enkele gegevens snel inzicht in zijn financiële vraag.

Professioneel

Onze rekentools zijn eenvoudig te integreren in uw website, in uw eigen huisstijl. Wij houden de rekentools actueel zodat u altijd verzekerd bent van een professionele uitstraling.

Maatwerkmogelijkheden

Wij ontwikkelen ook uw eigen rekentools, al dan niet gebaseerd op onze eigen tools. Onze expertise staat garant voor hoogwaardig en betaalbaar maatwerk. Laat u hier inspireren door onze referenties en voorbeeldpagina.

Ons aanbod

Onderstaand link brengt u naar een voorbeeldpagina waar u onze rekentools kunt bekijken en waar de functionaliteit wordt toegelicht.


Prijsindicatie

Onze rekentools zijn er vanaf € 10 per maand
en € 100 inrichtingskosten, exclusief btw.

| Referenties

Obvion

Obvion biedt haar klanten de mogelijkheid om hun hypotheekwensen en -mogelijkheden uitgebreid door te rekenen.  Intersoftware  ontwikkelde zowel de webapplicaties als de berekeningen in de vorm van webservices.  

 

 


 

Obvion schermafbeelding

SNS

Een consument kan bij SNS snel en efficiënt online een krediet afsluiten. Hij gebruikt daarbij een door Intersoftware ontwikkelde webapplicatie.

 

 

 

 
 

SNS schermafbeelding

BNP Paribas Cardif

Voor BNP Paribas Cardif ontwikkelde Intersoftware de Levenmeter en de Inkomstenvalmeter. De Levenmeter geeft de consument inzicht in de financiële gevolgen van overlijden van hem of zijn partner. Met de Inkomstenvalmeter krijgt hij eenvoudig en snel een indicatie van de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. 

 

BNP schermafbeelding
 

Neerlandia van 1880

Online een voordelige reis- en annulerings-verzekering afsluiten kan bij Neerlandia van1880. Intersoftware ontwikkelde en onderhoudt de reken- en afsluitmodule op de website van Neerlandia van 1880.   

 

 

Neerlandia

VvAA

Met de door Intersoftware ontwikkelde jaarruimteberekeningen krijgen artsen inzicht in een eventueel pensioentekort. 

 

 

 

  

VVAA schermafbeelding

Legal & General

Levert haar tussenpersonen de rekentool ‘Sparen of Beleggen?’ die ze op hun website kunnen plaatsen. De bezoeker van de site kan met de tool berekenen wat voor hem het beste uitpakt, sparen of beleggen. 

 

 

L&G schermafbeelding