Werken bij

Intersoftware is een informeel bedrijf waar medewerkers als team samenwerken in het belang van de klant. Hard werken hoort daar bij, maar plezier in wat we doen net zo goed. Onze medewerkers zijn klantgericht, creatief en kwaliteitsbewust.

State-of-the-art IT

We ontwerpen, realiseren en testen onze software in scrumteams gebaseerd op het Agile-gedachtengoed. Daarbij maken we gebruik van de modernste tools. Als Microsoft Silver Partner wordt de basis uiteraard gevormd door Microsoft-tools.

Diepgaande adviesdeskundigheid

Om een softwareproduct te ontwikkelen is diepgaande kennis van de markt, de processen en de gewenste functionaliteit nodig. Bij de ontwikkelingen geven we onze gebruikers natuurlijk ook een stem. De basis van onze productontwikkeling ligt echter bij ons eigen deskundige team met bewezen praktijkervaring.

Vacature Risk Officer

Over Intersoftware Holding

Intersoftware Holding bestaat uit de bedrijven Intersoftware, FinData en UniTrust en levert sinds 1995 software voor de financiële markt. Met state-of-the-art oplossingen als Adviesbox, FinData en Validat helpen wij intermediairs, serviceproviders en aanbieders efficiënter te werken en hun advies- en bemiddelingsproces te optimaliseren.

Werken bij Intersoftware Holding betekent werken bij een stabiel, professioneel en innovatief bedrijf. Iedere dag opnieuw werken we met ruim 50 professionals vol passie en ambitie voor toonaangevende bedrijven in de financiële sector. De kernwaarden klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel en zijn leidend voor de manier waarop wij omgaan met collega's, klanten en alle andere betrokkenen. 

Ons bedrijf kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij de ruimte krijgt om met collega's te sparren en met jouw ideeën ook écht iets bijdragen. Intersoftware Holding heeft vestigingen in Bergen op Zoom en Gouda. In deze rol kom je te werken op ons modern en duurzaam hoofdkantoor in Gouda.

Jouw rol binnen Intersoftware Holding (ISH)

Als Risk Officer ben je dé expert op het gebied van risk en compliance voor de Intersoftware Holding bedrijven, je bent in de lead voor de risk en compliance agenda en biedt gedegen advies bij het verbeteren en beheren van de belangrijkste processen (o.a. IT Development, HR, finance en legal). Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor directie en MT-leden op het gebied van risk en compliance thema’s en vervul je een key rol in projecten die lopen bij Intersoftware Holding, bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuw HR-systeem.

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • Het proactief vergroten van het risicobewustzijn in de organisatie, onder andere door het geven van advies, trainingen en presentaties.

 • Het coördineren, opvolgen en verbeteren van de risicocyclus (inclusief het opstellen van beleid en procedures).

 • Het oplossen van complexe incidenten en risico’s.

 • Het rapporteren richting en afstemmen met stakeholders en het begeleiden van audits.

De organisatie van Intersoftware Holding bestaat uit een directie en een klein team van medewerkers, die samen verantwoordelijk zijn voor alle business support, risk en compliance. Je werkt nauw samen met de holdingcontroller, het management van de bedrijven en externe specialisten. Maar je bent ook zichtbaar op de werkvloer van de bedrijven. In deze rol zie en hoor je veel en kun je in een korte tijd veel leren en groeien als professional. Kortom, we zoeken een resultaatgerichte Risk Officer die wil werken aan het verbeteren van processen, maar ook op operationeel vlak dingen gedaan krijgt.

Wat we van jou vragen

 • Je hebt ervaring op het vakgebied risk en compliance (3-5) jaar.

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met projectmanagement.

 • Je hebt kennis van compliance en risicomanagement en hebt bij voorkeur kennis van (maar minimaal affiniteit met) de onderwerpen AVG en Cyber/ IT security.

 • Je communiceert makkelijk binnen kleinschalig MKB en met externe specialisten.

 • Je bent pragmatisch, hands-on en projectmatig sterk.

 • Je bent echt een teamplayer, je bereikt samen met je collega’s resultaat.

 • Je bent conceptueel en analytisch sterk, oplossingsgericht en werkt gestructureerd.

 • Je bent zelfstartend, initiatiefrijk en beschikt over realisatiekracht.

 • Je durft de status quo te challengen en bent een onafhankelijke denker.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

 • Je hebt affiniteit met financieel advies en hypotheken.

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat wij je bieden

 • Een dynamische en wendbare organisatie met gedreven en betrokken collega's die goed samenwerken in een informele sfeer.

 • Een innovatieve omgeving met moderne IT en collega's met diepgaande kennis van de markt van financieel advies.

 • Een groeiende organisatie met kansen om mee te groeien en waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen, ondersteund door goede begeleiding en trainingen.

 • Een goed salaris, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

 

Solliciteren

Ben jij de medewerker die wij zoeken en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar solliciteren@intersoftware.nl.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact op met Cliff Heymans, telefoon 0182 200300 of 06-54626662

Vacature Technisch Servicedesk medewerker

Over Intersoftware Holding

Intersoftware maakt sinds 1995 software voor de financiële markt. Onze klanten zijn de financieel adviseurs, ketens, banken en verzekeraars. Onze software is gericht op de particuliere dienstverlening en wordt gebruikt voor oriëntatie, advies, bemiddeling en administratie. 

Een belangrijke pijler van de dienstverlening van Intersoftware is Adviesbox, adviessoftware ter ondersteuning van het advies- en bemiddelingsproces van de financieel adviseur. Daarnaast kan onze software consumenten inzicht geven tijdens hun oriëntatie en de basis vormen voor een adviesstraat naar eigen inzicht.

Intersoftware is een informeel bedrijf waar medewerkers als team samenwerken in het belang van de klant. Hard werken hoort daar bij, maar plezier in wat we doen net zo goed. Onze medewerkers zijn klantgericht, creatief en kwaliteitsbewust.

 

Jouw rol binnen Intersoftware Holding (ISH)

Ons serviceteam bestaat uit eerste-, tweede- en derdelijns collega’s en ontvangt gemiddeld 1.500 telefoontjes per maand. Binnen dit team zijn we op zoek naar een proactieve servicedesk medewerker die het leuk vindt om veel contact te hebben met eindgebruikers van onze software.

Als Technisch servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze 4.500 klanten. Je start op de tweede lijn en staat klanten met een technische vraag of uitdaging graag te woord om ze razendsnel weer aan het werk te helpen.

Bij incidenten kom je snel tot de kern van het probleem en handel je probleemoplossend. Wanneer de situatie erom vraagt, schakel je Teamviewer in om mee te kunnen kijken met gebruikers. 

Je hebt ervaring met Access en/of SQL Server databases, het gebruik en beheer van Windows register waarden en het verhelpen van computerproblemen in het algemeen.

 

Wat we van jou vragen

 • Je bent klantgericht, de klant ervaart jou als een prettige gesprekspartner.

 • Je staat stevig in je schoenen en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan.

 • Samen met je collega’s lever je resultaat, je bent een teamplayer.

 • Je bent analytisch, werkt accuraat en stelt je flexibel op.

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

 • Bij voorkeur heb je een ICT gerelateerde opleiding afgerond.

 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wat wij je bieden

 • Een dynamische en wendbare organisatie met gedreven en betrokken collega's die goed samenwerken in een informele sfeer.

 • Een innovatieve omgeving met moderne IT en collega's met diepgaande kennis van de markt van financieel advies.

 • Een stabiele en groeiende organisatie met kansen om mee te groeien en waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen, ondersteund door goede begeleiding en trainingen.

 • Een goed salaris, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

 • Dit betreft een functie voor een periode van 1 jaar.​

 

Solliciteren

Ben jij de medewerker die wij zoeken en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar solliciteren@intersoftware.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ivar van Duuren, 0182 200300