Werken bij

Intersoftware is een informeel bedrijf waar medewerkers als team samenwerken in het belang van de klant. Hard werken hoort daar bij, maar plezier in wat we doen net zo goed. Onze medewerkers zijn klantgericht, creatief en kwaliteitsbewust.

State-of-the-art IT

We ontwerpen, realiseren en testen onze software in scrumteams gebaseerd op het Agile-gedachtengoed. Daarbij maken we gebruik van de modernste tools. Als Microsoft Silver Partner wordt de basis uiteraard gevormd door Microsoft-tools.

Diepgaande adviesdeskundigheid

Om een softwareproduct te ontwikkelen is diepgaande kennis van de markt, de processen en de gewenste functionaliteit nodig. Bij de ontwikkelingen geven we onze gebruikers natuurlijk ook een stem. De basis van onze productontwikkeling ligt echter bij ons eigen deskundige team met bewezen praktijkervaring.

Vacature Risk & Process specialist

Over Intersoftware Holding

Intersoftware Holding (ISH) bestaat uit Intersoftware, UniTrust en Findata Access. Intersoftware is marktleider op het gebied van advies- en bemiddelingssoftware voor financieel adviseurs. UniTrust voegt hieraan mid-office software voor service providers toe. Findata Access biedt een platform waarmee aanbieders van financiële producten (hypotheken, kredieten, levensverzekeringen) op een uniforme manier producteigenschappen (o.a. rentes, productvoorwaarden, acceptatiecriteria) distribueren naar hun klanten, de financieel adviseurs.

Onze klanten en partners zijn adviseurs, ketens, service providers, banken en verzekeraars en software leveranciers. ISH heeft als doel de efficiency voor alle partijen in de distributieketen te verhogen. Hiervan profiteren financieel adviseurs en hun klanten.

De bedrijven van ISH zijn commercieel, operationeel en financieel onafhankelijk. Om professionaliteit te borgen levert ISH diensten voor gemeenschappelijke onderdelen van ondersteunende bedrijfsprocessen (shared services), waaronder het HR en het financieel-administratieve proces.

De Intersoftware bedrijven zijn informele bedrijven, waarbinnen medewerkers als team samenwerken in het belang van de klant. Hard werken hoort daar bij, maar plezier in wat we doen net zo goed. Onze medewerkers zijn klantgericht, creatief en kwaliteitsbewust.

Jouw rol binnen Intersoftware Holding (ISH)

Als Risk & Process specialist ben je een aanspreekpunt voor compliance en riskmanagement voor de ISH-bedrijven en bied je top ondersteuning bij het verbeteren en beheren van business support processen (o.a. HR, finance en legal).

De ISH-bedrijven moeten voldoen aan hoge professionele standaarden. Je verbetert kaders, werkwijzen en tools voor risk & compliance, faciliteert bij het gebruik hiervan en toetst. Daarnaast draag je zorg voor een transparante verantwoording aan alle stakeholders.

Je hebt ook beherende taken op het gebied van HR, finance en legal, b.v. het aanreiken van een werkwijze voor contractbeheer.

De organisatie van ISH bestaat uit een directie en een klein team van medewerkers, die samen verantwoordelijk zijn voor alle business support, risk en compliance. Je werkt nauw samen met de holdingcontroller, het management van de bedrijven en externe specialisten.

Kortom, we zoeken een servicegerichte Risk & Process specialist die verbeteren (inrichten) en hands-on doen (verrichten) wil combineren. Je ziet en hoort dus veel en in de functie kun je in korte tijd dan ook veel leren en groeien als professional.

 

Wat we van jou vragen

 • Je hebt kennis van het verbeteren en beheren van bedrijfsprocessen.

 • Je hebt kennis van compliance en risicomanagement (o.a. AVG en cybersecurity).

 • Je communiceert makkelijk binnen kleinschalig MKB en met externe specialisten.

 • Je ben ook pragmatisch, hands-on en projectmatig sterk.

 • Samen met je collega’s bereik je resultaat, je bent een teamplayer.

 • Je bent conceptueel en analytisch sterk, oplossingsgericht en werkt gestructureerd.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, relevante opleiding en 1+ jaar werkervaring.

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

 • Daarnaast heb je goed ontwikkelde IT- en online-vaardigheden.

 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met financieel advies en hypotheken.

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat wij je bieden

 • Een dynamische en wendbare organisatie met gedreven en betrokken collega's die goed samenwerken in een informele sfeer.

 • Een innovatieve omgeving met moderne IT en collega's met diepgaande kennis van de markt van financieel advies.

 • Een stabiele en groeiende organisatie met kansen om mee te groeien en waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen, ondersteund door goede begeleiding en trainingen.

 • Een goed salaris, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Cliff Heymans, telefoon 0182 200300

 

Solliciteren

Ben jij de medewerker die wij zoeken en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar solliciteren@intersoftware.nl.